Inschrijven

Namens de organisatie van de Triathlon Gendt heten wij u van harte welkom. Net als afgelopen jaren hopen we ook dit jaar weer een groot spektakel van de triathlon te maken.

Op dit moment is de inschrijving voor de Triathlon Gendt nog gesloten. Vrijdag 11 op zaterdag 12 april om 0.00 uur zal de inschrijving voor de 26e editie worden geopend!

Leest u onderstaande goed door voordat u verder gaat met de aanmelding.

Dit jaar verloopt de inschrijving via de module van NTBInschrijvingen.nl. Via de link onderaan deze pagina wordt u doorverwezen naar de het inschrijfformulier.

Tijdregistratie
Ook dit jaar zal de tijdsregistratie uitgevoerd worden door het chipsysteem van Mylaps. Tijdens de inschrijving wordt u daarom gevraagd of u in het bezit bent van een chip en welke kleur deze is.

Betaling
Omdat de betaling via een eenmalige automatische incasso gaat wordt er ook gevraagd om toestemming om het inschrijfgeld van uw rekening af te schrijven. Voor de niet NTB leden zal er een daglicentie nodig zijn. De kosten hiervoor worden samen met het inschrijfgeld afgeschreven. Onderstaand treft u de kosten aan.

Serie                       Inschrijfgeld              Daglicentie               Aanschaf Chip
1/4e Individueel         € 22,50                      € 7,50                         € 5,00*

* We gebruiken de groene chips van MyLaps. Als u zelf niet in het bezit bent van een gele of groene chip, koopt u eenmalig een groene chip. Hiervoor betaalt u € 5,00 en de daaropvolgende jaren enkel de gebruikersfee.

* Deelnemers die al eigen groene chip hebben betalen een gebruikersfee van € 1,50.

Wanneer de inschrijving is voltooid, krijgt u een overzicht met uw gegevens en een bevestigingsmail (deze kan mogelijk als spam worden aangezien).

Voorlopige startlijst
LET OP, pas 2 weken na de start van de inschrijving zal de voorlopige startlijst gepubliceerd worden. het heeft dan ook geen nut om eerder te mailen of the bellen met vragen. Voor het bepalen van de startlijst zijn er een aantal spelregels opgesteld.
Klik hier om de spelregels te bekijken. Alvorens deze voorlopige startlijst wordt gepubliceerd, zult u uw naam terugvinden op een voorlopige wachtlijst.

De startnummers komen online na de sluiting van de inschrijving. In het geval dat u op de wachtlijst staat krijgt u uiterlijk 1 week voor aanvang bericht of u als nog mee kunt doen. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, laat het ons dan weten dan kunnen we iemand op de wachtlijst blij maken.

Mocht u na het lezen van bovenstaande informatie vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Met vriendelijke groeten,

Organisatie Triathlon Gendt

Klik hier voor het inschrijfformulier